Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenenä saat kotiisi 4 kertaa vuodessa tuhdin lukupaketin Sennenkoira-lehden. Suomen Sveitsinpaimenkoirat r.y. järjestää mm. erikoisnäyttelyitä, jalostustarkastuksia, TOKO-mestaruuskilpailut, erilaisia koulutustilaisuuksia ja leirejä, joihin sinulla on yhdistyksen jäsenenä mahdollisuus osallistua. Lisäksi alajaostot ympäri Suomen järjestevät monipuolista ohjelmaa alueensa jäsenille ympäri vuoden. Tervetuloa mukaan!

Rotuyhdistyksessämme on kolme eri jäsenmahdollisuutta:  

  • Varsinainen jäsen, jäsenmaksu 32€
  • Perhejäsen, jäsenmaksu 15 €
  • Kannattajajäsen, jäsenmaksu 32 €

Lisäksi uuden jäsenen liittymismaksu on 5 €. Varsinaisella jäsenellä tulee olla omistuksessaan sveitsinpaimenkoira. Perhejäsenelle ei erikseen lähetetä omaa SENNEN-lehteä, mutta hänellä on täysi puhe- ja äänioikeus yhdistyksen virallisissa kokouksissa. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen virallisissa kokouksissa.
POSTITUSLISÄ ulkomailla asuville jäsenille 10 €/vuosi.

Avaa JÄSENANOMUSKAAVAKE (PDF-dokumentti), tulosta se ja täytä huolellisesti. Muista vielä lisätä päiväys ja allekirjoitus, ja lähetä kaavake jäsensihteerillemme (osoite kaavakkeessa). Kun anomuksesi on hyväksytysti käsitelty johtokunnassa, saat postitse jäsenmaksulomakkeen. ÄLÄ SIIS MAKSA MITÄÄN ENNEN SITÄ!

Kun sinulla on kysyttävää jäsenasioissa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Jäsensihteeri

SANNA KINNUNEN

Myntintie 14 C 11, 03100 NUMMELA