Jäsenrekisteri

Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry otti käyttöön vuonna 2019 FloMembers-sähköisen jäsenrekisteripalvelun, vuonna 2018 voimaan tulleen tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä. Rekisterin tarkoituksena on taata tietojen turvallinen säilyttäminen ja käyttö. Rekisteriin on pääsy vain niille henkilöillä, jotka tietoja tarvitsevat.

Jäsenrekisterin tietoja säilytetään sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri / palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. 

Jäsenmaksujen laskutus, jäsenviestintä ja tapahtumien hallinta hoidetaan FloMembersin kautta. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus aktivoida oma tilinsä ja tarkastaa omat jäsentiedot. Jäsenen vastuulla on huolehtia, että jäsentiedot on ajantasalla. Rekisteriin kirjaudutaan täältä. Sivulla on ohjeet unohtuneen salasanan uudelleenasettamiseen. Uuden aktivointilinkin saa tarvittaessa jäsensihteeriltä. Jäsenmaksut päivitetään pankista kerran kuussa.
Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti täyttämällä jäsenlomakkeen klikkaamalla tästä.

Jäsentietojen tietoturvasta on huolehdittu muun muassa seuraavasti:

1. Verkkoliikenne on SSL-suojattu.
2. Salasanat säilytetään järjestelmässä kryptattuina.
3. Kriittiset operaatiot tallennetaan järjestelmälogeihin.

FloMembers-järjestelmän ylläpito on hajautettu useammalle EU:n alueella sijaitsevalle palvelimelle. Jäsenten tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle, mutta suurin osa jäsenrekisteristä lähtevistä sähköposti- ja tekstiviesteistä välitetään yhdysvaltalaisten palvelimien kautta.

Henkilötietolain 10 § ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste

Käyttöohje