Etusivu » Berninpaimenkoira » Ikä » Still Going Strong

BERNIVETERAANIT - PITKÄIKÄISYYS KUNNIAAN!

Berninpaimenkoirien jalostustoimikunta julkaisee jokaisessa Sennen-lehdessä listaa yhä elossa olevista yli 7-vuotiaista berniveteraaneista.

Pitkäikäiset bernit www-versiona  (päivitetty 05/21)

 


 

SÄÄNNÖT

”STILL GOING STRONG” berniveteraanit:
Ilmoita vähintään 7-vuotiaan bernin nimi, rekisterinumero, syntymäaika, vanhemmat, omistaja ja ilmoittajan yhteystiedot (nimi, e-mail / puhelinnumero). Mikäli olet ilmoittanut koiran tiedot jo aiemmin ja se on edelleen elossa, riittää kun ilmoitat koiran nimen ja rekisterinumeron.

Mikäli koira kuolee, toivomme siitä ilmoitettavan kuolinpäivän, näin koiran tiedot siirtyvät edesmenneiden ikäveteraanien listalle. Edesmenneestä koirasta on hyvä täyttää myös julkinen kuolinsyylomake

Tiedot tulee ilmoittaa alla näkyvän aikataulun mukaan ennen seuraavan Sennen-lehden dead-linea. Mikäli ilmoitus tulee myöhässä, siirtyy se automaattisesti seuraavaan päivitykseen. Mikäli koira menehtyy ennen sitä, on siitä ilmoitettava. Jos aiemmin listalle ilmoitetusta koirasta ei ilmoiteta mitään dead-lineen mennessä, koiran tietoja ei voida julkaista. Tietojen oikeellisuudesta vastaa tietojen ilmoittaja.

Still Going Strong -listan tietoja hyödynnetään mm.berninpaimenkoirien ikäindeksin kehittämisessä.


Tiedot ilmoitetaan sähköpostitse: sennen.koirat@gmail.com

SGS-listan deadlinet 2021

1/21 maaliskuu - SGS-listan deadline 28.1.2021
2/21 kesäkuu - SGS-listan deadline 28.4.2021
3/21 syyskuu - SGS-listan deadline 28.7.2021
4/21 joulukuu - SGS-listan deadline 28.10.2021