Etusivu » Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

 

Yhdistyksen jäsenenä saat kotiisi 4 kertaa vuodessa tuhdin lukupaketin Sennenkoira-lehden. Suomen Sveitsinpaimenkoirat r.y. järjestää mm. vuosittaisen erikoisnäyttelyn, jalostustarkastuksia joka rodulle, eri lajien mestaruuskilpailuja, erilaisia koulutustilaisuuksia ja leirejä, joihin sinulla on yhdistyksen jäsenenä mahdollisuus osallistua. Lisäksi alajaostot ympäri Suomen järjestevät monipuolista ohjelmaa alueensa jäsenille ympäri vuoden. Tervetuloa mukaan!

Rotuyhdistyksessämme on kolme eri jäsenmahdollisuutta:  

  • Varsinainen jäsen, jäsenmaksu 32€
  • Perhejäsen, jäsenmaksu 15 €
  • Kannattajajäsen, jäsenmaksu 32 €

Lisäksi uuden jäsenen liittymismaksu on 5 €. Varsinaisella jäsenellä tulee olla omistuksessaan sveitsinpaimenkoira. Perhejäsenelle ei erikseen lähetetä omaa SENNEN-lehteä, mutta hänellä on täysi puhe- ja äänioikeus yhdistyksen virallisissa kokouksissa. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen virallisissa kokouksissa.
POSTITUSLISÄ ulkomailla asuville jäsenille 10 €/vuosi.

Täytä JÄSENANOMUS netissä. Saat tilisiirtolomakkeen postissa ja maksettuasi jäsenmaksun johtokunta hyväksyy sinut jäseneksi. Mikäli anomuksesi on tullut kesken vuoden, saat tämän jälkeen postitse jo ilmestyneet Sennen-lehdet. 

Kun sinulla on kysyttävää jäsenasioissa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Jäsensihteeri

HANNE LAINE 

Suopursunkatu 8, 33710 TAMPERE