Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenenä saat kotiisi 4 kertaa vuodessa tuhdin lukupaketin Sennenkoira-lehden. Suomen Sveitsinpaimenkoirat r.y. järjestää mm. vuosittaisen erikoisnäyttelyn, jalostustarkastuksia joka rodulle, eri lajien mestaruuskilpailuja, erilaisia koulutustilaisuuksia ja leirejä, joihin sinulla on yhdistyksen jäsenenä mahdollisuus osallistua. Lisäksi alajaostot ympäri Suomen järjestevät monipuolista ohjelmaa alueensa jäsenille ympäri vuoden. Tervetuloa mukaan!

Rotuyhdistyksessämme on kolme eri jäsenmahdollisuutta:  

  • Varsinainen jäsen, jäsenmaksu 34€
  • Perhejäsen, jäsenmaksu 17 €
  • Kannattajajäsen, jäsenmaksu 34 €

 

Lisäksi uuden jäsenen liittymismaksu on 5 €. Varsinaisella jäsenellä tulee olla omistuksessaan sveitsinpaimenkoira. Perhejäsenelle ei erikseen lähetetä omaa SENNEN-lehteä, mutta hänellä on täysi puhe- ja äänioikeus yhdistyksen virallisissa kokouksissa. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen virallisissa kokouksissa.
POSTITUSLISÄ ulkomailla asuville jäsenille 20 €/vuosi.

Täytä sähköinen jäsenanomus netissä AVAA LOMAKE

Mikäli olet jo jäsen, voit kirjautua jäsenrekisteriin klikkaamalla tästä.

Saat tilisiirtolomakkeen ja tervetulokirjeen sähköpostilla ja maksettuasi jäsenmaksun johtokunta hyväksyy sinut jäseneksi.

Huom! Laskut ajetaan kerran kuussa, aina kuukauden ensimmäinen päivä ja jäsenyys on voimassa vuoden.

Sennenkoira kasvattaja voi liittää pentueen kerralla jäseneksi

Kasvattaja, joka on yhdistyksen jäsen, voi anoa pentuejäsenyyttä kasvattamansa pentueen omistajille yhden vuoden ajaksi. Pentuejäsenet on liitettävä samalla kertaa heidän suostumuksellaan ja kasvattaja maksaa jäsenmaksut yhdellä kertaa. Jäsenmaksu on puolet varsinaisesta jäsenmaksusta. Jäsenyys jatkuu vuoden kuluttua varsinaisena jäsenenä maksamalla varsinaisen jäsenen jäsenmaksu. Pentuejäsenellä on varsinaisen jäsenen oikeudet yhden vuoden ajan.

Kun sinulla on kysyttävää jäsenasioissa ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Huom! Kasvattaja, ilmoitathan jäseneksi vain ne pentujen omistajat, jotka ovat suostumuksensa tietojensa luovuttamiseen antaneet. 

Jäsensihteeri

jasensihteeri@sennenkoirat.net

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Sillä parannetaan henkilöiden yksityisyydensuojaa.
Yhdistyksemme kerää jäsentietoja tiedotuksen ja jäsenmaksun takia. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja jäsentiedot ovat vain jäsenrekisterin ylläpitäjän sekä puheenjohtajan käsiteltävissä.
Jäsen voi halutessaan tarkistaa omat tietonsa jäsenrekisterin ylläpitäjältä ja jäsentiedot poistetaan jäsenyyden loputtua.

Yhdistyksen GDPR