Etusivu » Uutiset » Haluatko mukaan edustamaan Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:tä TOKO:n tai Rally-Tokon SM-kisoissa?

Haluatko mukaan edustamaan Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:tä TOKO:n tai rally-tokon SM-kisoissa?  Hakuaika joukkueisiimme on nyt auki ja hakuajat päättyvät 30.6.2022.

Joukkuehaun yhteydessä ilmoita koirasi virallinen nimi ja mihin luokkaan olisit osallistumassa SM-kisassa (ja kummassa lajissa) sekä tuloksesi, jotka eivät näy koiranetissä. Mikäli aiot kisata ennen SM-koetta, niin ilmoita myös tästä. SM-joukkueeseen pyrittäessä tulokset otetaan huomioon aina 10.7.2022 asti (Toko) tai 24.7.2022 asti (rally-toko).

 

TOKO
Tokon SM-kisat järjestetään 6.-7.8.2022 Nivalassa.
Tarkemmat tiedot tapahtumasta: TOKO SM 2022

Joukkueessa on 1-2 alo-luokan koiraa, 1-2 avo-luokan koiraa ja 1-2 voi/evl-luokan koiraa. Lisäksi voi olla yksi varakoirakko alo:ssa ja avo:ssa ja yksi varakoirakko voi/evl:ssa

 

RALLY-TOKO

Rally-tokon SM-kisat järjestetään 20.-21.8.2022 Ylöjärvellä
Joukkueessa on 2-3 alo/avo-luokan koiraa ja 1-2 voi/mes-luokan koiraa. Lisäksi voi olla yksi varakoirakko alo/avo:ssa ja yksi varakoirakko voi/mes:ssa

 

Joukkueisiinhaku:
30.6.2022 mennessä Perttusen Anulle (tapsa@tapsaservice.inet.fi)
Myös lisätiedot Anulta.

Ilmoitettavat tiedot (kumpaankin lajiin):
Ohjaajan nimi
Koiran virallinen nimi ja rekisterinumero
Mikäli koiran kaikki tulokset näkyvät Koiranetissä, ei muita tietoja tässä vaiheessa tarvita. Mikäli tuloksia ei siellä näy, niin skannaus kilpailukirjasta, mistä näkyy tulokset.

Joukkueen jäsenten tulee olla Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäseniä.