Etusivu » Uutiset » Johtokunnan tiedotukset » 2021-07-08 Tiedote

Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry alainen toiminta (8.7.2021)

Koronan tämänhetkisessä torjunnassa painotetaan alueellisia rajoituksia ja suosituksia.

Näistä löydät tietoa tarkemmin sairaanhoitopiirien verkkosivuilta, myös kennelliiton sivuilla on yleistä ohjeistusta koiraharrastuksia koskien.

https://www.kennelliitto.fi/koirat/kaverikoirat/kaverikoirakurssit-ja-tapahtumat

https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/kennelliiton-hallitus-linjasi-loppukevaan-toimintaa-koronapandemiatilanteessa

Ohjeet hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä ovat voimassa koko maassa. Tapahtuman tai kokoontumisen järjestäjä vastaa siitä, miten viranomaisten alueellisia ohjeita käytännössä sovelletaan.

Epidemian perustasolla, vierailut sairaaloissa, terveyskeskusten vuodeosastoilla sekä sosiaalihuollon yksiköissä sekä hoiva- ja asumispalveluyksiköissä on pääosin sallittu, kun noudatetaan viranomaisten sen hetkisiä alueellisia ohjeita ja jokainen huolehtii myös omasta terveydestään.

Yksityistilaisuuksissa ja harrastustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan ylläpitää. Kiihtymisvaiheen alueilla viranomaiset suosittelevat toimintaa toteutettavan ulkoilmassa.

Useimmilla alueilla normaali alajaostojen toiminta ja haliberni-toiminta ovat siis toistaiseksi mahdollisia.

Alueellisia toimintaamme vaikuttavia eroja voi siis olla. Seuratkaa viranomaisten ohjeistuksia.

 

Pistekilpailut

Johtokunta on päättänyt rikkonaisen vuoden vuoksi pidättäytyä myös loppuvuoden virallisista pistekilpailujen  järjestämisestä. Viralliset pistekilpailut  voidaan toivottavasti aloittaa jälleen ensi vuoden alusta.

 

Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille,

Johtokunta