Etusivu » Uutiset » Johtokunnan tiedotukset » 2021-10-22 Tiedote

Johtokunta tiedottaa (22.10.2021)

Tämä tiedote koskee aiemmin yhdistyksen Facebook seinälle ilmaantunutta Sennen-lehden päätoimittajan päivitystä koskien hänen henkilökohtaista päätöstään lopettaa päätoimittajan tehtävässä toimiminen. Päätös tuli johtokunnalle yllätyksenä ja aiheutti myös hämmennystä osalle jäsenistössä. 

Olemme hyvässä hengessä kokoustaneet koko johtokunnan ja päätoimittajan kesken. Olemme tunnistaneet ne kipukohdat, jotka ovat tuoneet odottamattomia haasteita lehden tekoon liittyen, purkaneet ne auki saavuttaen hyvän yhteisymmärryksen ja todenneet yhteisesti, että Sennen lehden numero 4 valmistelu voi jatkua entiseen malliin.

Päätoimittajan jättäessä pestin lehden 4 toimittamisen jälkeen, avaamme jo uuden lehtitoimikunnan haun. Mikäli lehtityö kiinnostaa, ota yhteyttä (puheenjohtaja@sennenkoirat.net)

Johtokunta haluaa jo nyt kiittää Maijaa panoksesta tasokkaan lehden julkaisemisessa!

Samalla muistutamme Joululehden tarvitsevan ilmoituksia ja toivomme jäsenistön aktivoituvan lehteen lähettävien joulutervehdysten ja muun aineiston kanssa. Toimitattehan aineiston toimitukselle riittävän aikaisin, jotta lehden koostamiselle jää riittävästi aikaa.