Etusivu » Uutiset » Johtokunnan tiedotukset » 2022-03-04 Ylimääräinen kokous

Suomen Sveitsinpaimenkoirat Ry:n johtokunta on kokoontunut ylimääräiseen kokoukseen tänään perjantaina, 04.03.2022.
 
Ukrainan kriisi koskettaa meitä kaikkia ja jokainen meistä varmasti ymmärtää sen, että ihmisten ja lemmikkien hätä sodan keskellä on suuri. Johtokunnan mielestä auttaminen on ehdottoman tärkeää, kun siihen on mahdollisuus. Yksilönä jokainen voi auttaa parhaansa mukaan, ja yhdessä teemme enemmän. Johtokunta uskoo Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäsenten kokevan samoin.
 
Ukrainan tilanne on ollut esillä sosiaalisessa mediassa, ja keskusteluissa on myös nostettu esiin, miten Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry aikoo reagoida tilanteeseen. Johtokunta haluaa korostaa avoimuutta sekä läpinäkyvyyttä jäsenten varojen käytöstä ja näin ollen päätti ylimääräisessä kokouksessaan siirtää Ukrainan hätäavustuksen käsittelyn lähestyvään sääntömääräiseen kevätkokoukseen jäsenten päätettäväksi.
 
Kokouksen päivitetty asialista on tulossa kaikille jäsenille uudestaan.