Etusivu » Uutiset » Kevätkokous 2020

                                                           

KEVÄTKOKOUS

Aika : 1.8.2020 klo 13.00

Paikka :Teivon Ravikeskus, Velodromintie 2, 33420 Ylöjärvi

 

Hyvä Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäsen!

 

Bernien jalostustoimikunnan tehtävät ovat edelleen Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n johtokunnan työnä. Jalostustoimikunnan työstä JTO-päivityksen työstäminen ulkoistettiin bernikasvattajien työryhmälle, joka toimii johtokunnan jäsenten kanssa. Suomen Kennelliitto on ohjeistanut johtokunnalle näin: Koska berninpaimenkoiralla on nykyisen mallirungon mukainen hyväksytty jalostuksen tavoiteohjelma (JTO), siihen voidaan tehdä päivityksenä nk. faktatietojen muutoksia (tilastot yms.) ilman ohjelman käsittelyä rotujärjestön yleiskokouksessa. Tämä työ on edelleen kesken. Koko ohjelma tulisi tarkistaa vähintään 10 vuoden välein, jolloin se pitää myös viedä yleiskokouksen hyväksyttäväksi.  PEVISA-ohjelman jatkaminen, muuttaminen tai keskeyttäminen pitää aina käsitellä yleiskokouksessa, mutta ensin pitää saada valmiiksi JTO.

 

Bernien jalostustoimikunta olisi hyvä saada toimintaan mahdollisimman nopeasti ilman johtokunnan panosta. Mitä pidempään mennään ilman aktiivista tekemistä, sen hankalampaa on saada pidettyä ohjelma ajan tasalla.

 

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset viralliset asiat, mutta kokouksen jälkeen voidaan varata aikaa keskustelulle jäsenistölle tärkeistä asioista. Näitä asioita saa ilmoittaa johtokunnalle jo etukäteen, jotta keskusteluun voidaan valmistautua esim. selvittämällä sääntöjä ja käytäntöjä.

 

Erityisesti toivotaan, että kaikki ansiomerkkejä saavat, sekä pistekilpailuissa menestyneiden koirien omistajat tulevat paikan päälle kevätkokoukseen noutamaan kunniakirjan sekä onniteltaviksi. Viime vuosina Postin kautta lähetetyt palkinnot eivät ole aina löytäneet perille.

 

Kokouspaikka on Teivon ravikeskus (Velodromintie 2, 33420 Tampere) ja siellä katsomon alakerran kahvila. Tulkaa pääportista sisään alueelle ja auton voi pysäköidä katsomon ja kaviouran väliselle alueelle. Myös TKL:n bussilla 80 pääsee pääportin viereen.

 

Tervetuloa kokoukseen!

SUOMEN SVEITSINPAIMENKOIRAT RY

Johtokunta