Etusivu » Uutiset » Sennen terveysrahasto tiedottaa

Sennenkoirien terveysrahasto tiedottaa:
 
Vuoden 2023 kevätkokouksessa päätettiin lisätä sääntöihin 350 € maksimikorvauskatto, josta on mahdollista joustaa hyvin perusteltujen hakemusten perusteella. Pääsääntöisesti tämä summa riittää edelleen korvaamaan patologisen ruumiinavauksen kulut.
 
Sennenkoirien terveysrahastosta voi niin kasvattaja kuin yksityinen koiranomistajakin hakea apurahaa paitsi kokonaisen koiran kuolinsyytutkimuksen kuluihin, myös vaikkapa syöpäepäilyn takia otetun koepalan tai ohutneulanäytteen tutkimuskuluihin.
 
Lisäksi terveysrahaston toimintaan kaivattaisiin edelleen mukaan apukäsiä, jos toiminta yhtään kiinnostaa, ota yhteyttä sennen.terveysrahasto@gmail.com.
 

OLISITKO SINÄ TERVEYSRAHASTON UUSIN APUKÄSI?

Suomen Sveitsinpaimenkoirat – Finlands Sennenhundar ry:n terveysrahaston – tuttavallisemmin Sennenkoirien terveysrahaston – perustamisesta päätettiin syyskokouksessa v. 2005. Rahaston tarkoituksena on suomalaisten sveitsinpaimenkoirien terveyden ja pitkäikäisyyden edistäminen. Rahasto myöntää apurahoja asiantuntijoiden ja luennoitsijoiden palkkioihin, kuolinsyytutkimuksiin, syöpä- ja muiden sairauksien selvitystyön tukemiseen ja kartoittamiseen sekä muihin perusteltuihin koiriemme terveyttä edistäviin tarkoituksiin.

Rahasto myös myöntää kunniamainintoja kasvattajille, joiden kasvattamassa pentueessa vähintään neljä koiraa on saavuttanut yhdeksän vuoden iän ja näitä kunniamainintoja voidaan myöntää myös takautuvasti.


Etsimme nyt Terveysrahaston joukkoihin mukaan innokkaita, uusia tekijöitä. Olisitko se juuri Sinä?