Etusivu » Uutiset » Yhdistyksen Syyskokous 23.11.2019

SYYSKOKOUS

Aika: 23.11.2019 klo13.30

Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki

Läsnä: 14 jäsentä

 

PÖYTÄKIRJA

 

  1. Kokouksen avaus

Yhdistyksen puheenjohtaja Ari Ruuska avasi kokouksen klo 13.30

 

  1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastajien valinta

Kokouksen Puheenjohtajaksi ehdotettiin/valittiin Ari Ruuska, sihteeriksi Sari Hakala, ääntenlaskijoiksi ja pöytäkirjan tarkastajiksi Minna Koskiranta-Rask ja Susanna Halme.

 

  1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kutsu on julkaistu Sennen-lehdessä 3/2019 ja kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

 

  1. Kokouksen asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi.

 

  1. Päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksujen, liittymismaksun ja kannatusmaksun suuruudesta sekä vahvistetaan seuraavan tilikauden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

 Jäsenmaksu säilytetään ennallaan, eli varsinainen jäsen 32 euroa, kannattajajäsen 32 euroa, perhejäsen 15 euroa, liittymisjäsenyys +5 euroa ja ulkomainen jäsen +20 euroa.

Vahvistettiin seuraavan tilikauden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

 

  1. Valitaan seuraavalle kaksivuotiselle toimikaudelle johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle.

Erovuorossa johtokunnasta Päivi Lehtonen, Marika Välimaa, Katja Snell ja Anne Rantalainen.

Ehdotettiin jäseniksi seuraavia henkilöitä: Päivi Lehtonen, Hanna Grönlund, Jani Lepola, Anna Mansoniemi, Nina Varjonen, Jukka Päijänen ja Susanna Paski. Äänestyksen jälkeen johtokuntaan valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020-2021 Päivi Lehtonen, Jukka Päijänen, Anna Mansoniemi ja Jani Lepola.

 

  1. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja näille kaksi varatoiminnantarkastajaa tarkastamaan seuraavan toimintakauden hallintoa ja tilejä.

 Ehdotettiin ja valittiin toiminnantarkastajiksi Seija Savinainen ja Milla Halme sekä varatoiminnantarkastajiksi Selja Kaila ja Virpi Saarelma.

 

  1. Valitaan seuraavalle kolmivuotiselle toimikaudelle berninpaimenkoirien ja isosveitsinpaimenkoirien jalostustoimikunta.

Berninpaimenkoirien jalostustoimikuntaan ei ehdotettu jäseniä, näin ollen jalostustoimikuntaa berninpaimenkoirille ei valittu.

Isosveitsinpaimenkoirien jalostustoimikuntaan kolmivuotiselle toimikaudelle 2020-2022 ehdotettiin ja valittiin Tiina Päijänen, Sanna Karlsson ja Sofia Lahtinen.

 

  1. Muut asiat

Keskusteltiin Sennen-lehden tulevaisuudesta; digilehden mahdollisuuksista, siirtymisestä kahteen painettuun lehteen vuodessa, ehdotettiin mahdollisuutta julkaista ensi vuonna sekä painettu, että digilehti rinnakkain.

Sennenpistekisojen palkintoja on viime vuosina postitettu sijoittuneille. Keskusteltiin, että palkinnot jaetaan ainoastaan palkitsemisen yhteydessä Kevätkokouksessa, eikä niitä postiteta jälkikäteen.

 

  1. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo.15.15

 

Seinäjoki 23.11.2019